Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε μέσα στο γραφείο του στο ΑΠΘ καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής
Ο 53χρονος άντρας προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, αυτοτραυματιζόμενος με αιχμηρό αντικείμενο το μεσημέρι της Τρίτης - Άφησε σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι αγαπά τους οικείους του
Τέλος στη ζωή του έδωσε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ο 53χρονος άντρας προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, αυτοτραυματιζόμενος με αιχμηρό αντικείμενο.
Βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στο γραφείο του, στον πρώτο όροφο της Κτηνιατρικής Σχολής. Άφησε σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι αγαπά τους οικείους του.
Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και δυο ιατροδικαστές.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.