Κέρκυρα: Συνελήφθη φυγόποινος - Είχε καταδικαστεί για ληστεία

Κέρκυρα: Συνελήφθη φυγόποινος - Είχε καταδικαστεί για ληστεία

Ο 38χρονος είχε καταδικαστεί τελεσίδικα με απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης για τα συγκεκριμένα αδικήματα αλλά δεν είχε εκτίσει την ποινή που του υποβλήθηκε

peripoliko_14
Έβγαλε «λαγό» ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε βάρος ενός 38χρονου αλλοδαπού στην Κέρκυρα, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν βρισκόταν μόνο παράνομα στην χώρα, αλλά είχε καταδικαστεί και για άμεση συνέργεια σε ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο 38χρονος είχε καταδικαστεί τελεσίδικα με απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης για τα συγκεκριμένα αδικήματα, αλλά δεν είχε εκτίσει την ποινή που του υποβλήθηκε καθώς είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για παράνομη παραμονή στην Ελλάδα και τον έστειλε στην φυλακή.

Σύλληψη 50χρονου στη Φθιώτιδα

Για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αλλά και για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, είχε καταδικαστεί και ένας 50χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Αμφίκλειας στην Φθιώτιδα από αστυνομικούς του τμήματος Αμφίκλειας– Ελάτειας. Στον 50χρονο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 22 μηνών με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, η οποία εκκρεμούσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης