Γυναίκες άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας στην Κέρκυρα

Γυναίκες άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας στην Κέρκυρα

Είχαν διαρρήξει σπίτι παραμονή της Πρωτοχρονιάς - Ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες μια 28χρονη και μια 21χρονη 

doc_20160527_1631396_kosmimata
Δυο νεαρές γυναίκες ήταν οι «ποντικοί» που είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στην περιοχή της Κασσιώπης στην Κέρκυρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και είχαν ξαφρίσει χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Η ταυτότητά τους αποκαλύφθηκε από την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν βρεθεί κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και του τμήματος Βόρειας Κέρκυρας εξιχνίασαν την κλοπή και ταυτοποίησαν ως δράστιδες τις δυο Ελληνίδες ηλικίας 28 και 21 χρόνων, οι οποίες δεν συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δύο γυναικών και σε άλλες διαρρήξεις.

Εξιχνιάστηκαν άλλες δύο κλοπές σε Χαλκίδα και Λάρισα

Σε ένα δημόσιο κτίριο στη Χαλκίδα πήγε για συναλλαγή της μια 46χρονη Ελληνίδα, αλλά βρήκε έναν ηλεκτρικό τροχό μέσα σε μια ντουλάπα γραφείου οι υπάλληλοι του οποίου απουσίαζαν και δεν έχασε την ευκαιρία να τον «βουτήξει»! Όμως, η κλοπή που έγινε το πρωί της Πέμπτης εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, η δράστιδα ταυτοποιήθηκε και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Απρόσεκτος ήταν ένας 36χρονος Έλληνας ο οποίος μπήκε σε ένα εμπορικό κατάστημα στη Λάρισα παριστάνοντας τον πελάτη, το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά έγινε αντιληπτός την στιγμή που αποπειράθηκε να κρύψει στις τσέπες του διάφορα προϊόντα. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος κάλεσαν αστυνομικούς κι έτσι ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης