Θρίλερ επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την επτάχρονη που εξαφανίστηκε στο Παγκράτι. Κορυφώνεται η αγωνία για την μικρή Valentine Ablavykaka, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στο Παγκράτι στις 23 Δεκεμβρίου.
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από τις έρευνες.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο πατέρας της μικρής δήλωσε την εξαφάνισή της μια ημέρα μετά, δηλαδή στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων και είπε στους αστυνομικούς του ΑΤ Παγκρατίου ότι το κοριτσάκι είχε πάει για ψώνια.
Ωστόσο, μαρτυρίες πολιτών στο Χαμόγελο του Παιδιού, έφεραν την έρευνα στο Μαρούσι και πιο συγκεκριμένα στον σταθμό της Νερατζιώτισσας.
Εκεί, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, που είχαν μυρίσει ρούχα της, εντόπισαν ίχνη της Valentine σε κάποια σημεία.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.