Βλάβη σε υποσταθμό της ΔΕΗ, που βρίσκεται τοποθετημένος μέσα σε πολυκατοικία, στην Καλλίπολη του Πειραιά, παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης. Ο καπνός που αναδύθηκε από τη βλάβη ανησύχησε τους κατοίκους, οι οποίοι πέρα από τη ΔΕΗ ενημέρωσαν και την πυροσβεστική.
Κλιμάκια και των δυο υπηρεσιών βρέθηκαν στην περιοχή, ωστόσο η πυροσβεστική δεν χρειάστηκε να επέμβει. Αντίθετα, το τεχνικό κλιμάκιο της ΔΕΗ ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για την επιδιόρθωση του προβλήματος.
Απόρροια της βλάβης ήταν το μπλακ άουτπου προκλήθηκε στο γύρω οικοδομικό τετράγωνο, ωστόσο από τη ΔΕΗ εκτιμάται πως σύντομα το πρόβλημα -και η παροχή ενέργειας- θα έχει αποκατασταθεί.
Στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται και το νοσοκομείο Μεταξά, το οποίο δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.
Στα φετινά 2026 Zero Waste HoReCa Awards, που υποστηρίζονται από το The Coca-Cola Foundation και αναδεικνύουν επιχειρήσεις που έχουν κάνει πράξη το βιώσιμο και υπεύθυνο επιχειρείν στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Καφεστίασης.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.