Σε ανάρτηση που έκανε η Ιταλίδα Influencer την Τετάρτη 15 Απριλίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media εικόνες από την τέταρτη και πέμπτη ημέρα της στη Νότια Αφρική, σημειώνοντας ότι είδε από κοντά φώκιες και τη λιμνοθάλασσα στη δυτική ακτή της Ναμίμπια, Sandwich Harbour.
Όπως έγραψε αναλυτικά η Φεράνι για την απόδρασή της: «Αυτές ήταν η τέταρτη και πέμπτη ημέρα μου στη Ναμίμπια: ύπνος σε φάρο, συνάντηση με φώκιες, επίσκεψη στο Sandwich Harbour, οδήγηση εκεί όπου οι αμμόλοφοι συναντούν τη θάλασσα και σπιτικά λαζάνια στη μέση της ερήμου».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.