Ηγουμενίτσα: Τραγικό θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια 26χρονη από την Κρήτη

Ηγουμενίτσα: Τραγικό θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια 26χρονη από την Κρήτη

Η άτυχη κοπέλα που εργαζόταν και σπούδαζε στην Ηγουμενίτσα ήταν αρραβωνιασμένη με κάτοικο της περιοχής και σχεδίαζαν να παντρευτούν

troxaio_igoumenitsa
Τραγικό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί των Χριστουγέννων στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ηγουμενίτσας – Αγίας Μαρίνας Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με το mypreveza.gr, αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονη με καταγωγή από την Κρήτη εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλική κολώνα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Πληροφορίες που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα neakriti.gr, ανέφεραν πως η άτυχη κοπέλα έχασε τον έλεγχο του οχήματός της κατά την οδήγηση και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Η 26χρονη σπούδαζε και εργαζόταν στην Ηγουμενίτσα, ενώ ήταν αρραβωνιασμένη με κάτοικο της περιοχής και, μάλιστα, ετοιμάζονταν να παντρευτούν το προσεχές καλοκαίρι.

Μέλη της οικογένειάς της έχουν μεταβεί στην Ηγουμενίτσα να παραλάβουν τη σορό της, ενώ η νεκροψία – νεκροτομή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διενεργηθεί αύριο Παρασκευή.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης