Θεσσαλονίκη: Έκρυβε περίπου έξι κιλά ηρωίνης στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου του

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε περίπου έξι κιλά ηρωίνης στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου του

O 38χρονος, που φέρεται να είναι μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, συνελήφθη μετά από έλεγχο στην Λεπτοκαρυά

kila-ekso
Σημαντική ποσότητα ηρωίνης έκρυβε στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου του τριανταοκτάχρονος ημεδαπός, φερόμενος ως μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος συνελήφθη στη Λεπτοκαρυά από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο απογευματινές ώρες χθες να κινείται με ΙΧ στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο που διενήργησαν στο ύψος της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επιμελώς κρυμμένα στην ταπετσαρία της πίσω αριστερής πόρτας 11 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους πέντε κιλών και 672 γραμμαρίων, καθώς και ένα δέμα κοκαΐνης βάρους 154 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, την ανωτέρω ποσότητα μετέφερε ο δράστης από την Αθήνα, με σκοπό την παράδοσή της σε έτερα μέλη του κυκλώματος για την περαιτέρω διακίνησή της στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του τριανταοκτάχρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

kila
kila-mesa
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης