Πολιτική θύελλα έχουν προκαλέσει στη Κύπρο οι αποκαλύψεις για πολιτογράφηση του διεθνώς καταζητούμενου Μαλαισιανού Jho Taek Low. Σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης» αποκαλύπτει πως ο άνθρωπος που μεσολάβησε πιεστικά προς την κυβέρνηση για ταχεία πολιτογράφηση του Jho Low είναι ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Χρυσόστομος Β’. Ο Μακαριότατος έστειλε τουλάχιστον δύο επιστολές στον τότε υπουργό εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο και ζητούσε την πολιτογράφηση του Μαλαισιανού, με τον οποίο δήθεν θα συζητούσαν επενδύσεις σε εκκλησιαστική γη.
Ο Jho Taek Low τον Σεπτέμβριο του 2015 ήρθε στην Κύπρο, πήρε το διαβατήριο και εξαφανίστηκε, αφού είχε κάνει τη σχετική επένδυση 5 εκατ. ευρώ με αγορά έπαυλης στην Αγία Νάπα. Σήμερα αυτό τον άνθρωπο τον καταζητεί ο μισός πλανήτης για το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο 1MDB στη Μαλαισία με πλοκάμια στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.
Η επιστολή του Αρχιεπισκόπου Κύπρου προς τον υπουργό εσωτερικών που αποκαλύπτεται έχει ημερομηνία 10/9/2015 και η πρόταση πολιτογράφησης του υπουργού έγινε 11/9/2015 και εγκρίθηκε ομόφωνα από το υπουργικό συμβούλιο.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.