Κίνηση: Χάος στους δρόμους προκάλεσε η κακοκαιρία - Βελτιωμένη τώρα η κατάσταση
Βελτιωμένη η εικόνα στις περισσότερες οδικές αρτηρίες της Αττικής από το απόγευμα, σύμφωνα με την Τροχαία - Στο «κόκκινο» η κίνηση νωρίτερα, με την Πεντέλης να μένει κλειστή στα Μελίσσια για κάποια ώρα, λόγω συσσώρευσης υδάτων - Δείτε σε χάρτη πώς εξελίσσεται η κίνηση τώρα στην Αθήνα
Βελτιωμένη είναι η κίνηση στις βασικές οδικές αρτηρίες της Αττικής το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, έπειτα από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε νωρίτερα το μεσημέρι την περιοχή, προκαλώντας προβλήματα και «συμφόρηση» σε πολλά σημεία.
Με χαμηλές στροφές κινούνται τα οχήματα στον Κηφισό, από τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι το Αιγάλεω.
Η κακοκαιρία προκάλεσε «κολασμένη» κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, με τους πιο κεντρικούς οδικύς άξονες της πόλης να βρίσκονται στο «κόκκινο» και με τους οδηγούς να ταλαιπωρούνται στο τιμόνι.
Σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας ξέσπασαν καταιγίδες, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους.
Πολλοί φωτεινοί σηματοδότες τέθηκαν προσωρινά εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει γίνειχαοτική.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, μεγάλο μποτιλιάρισμα καταγράφηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα ανόδου, το κέντρο της πόλης παρέμεινε κλειστό, ενώ προβλήματα σημειώθηκαν και στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Κατεχάκη. Περίπου από τις 3.30 το μεσημέρι έκλεισε και στα δύο ρεύματα η κυκλοφορία στην οδό Πεντέλης, στα Μελίσσια λόγω συσσώρευσης υδάτων στο «γεφυράκι», με συνέπεια να προκληθεί κυκλοφοριακό «έμφραγμα» που επηρεάζει έως και τη λεωφόρο Κηφισίας.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.