Χρήματα και διάφορα προϊόντα ξάφρισε 42χρονη Ελληνίδα στην Ξάνθη - Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας
Μάνος Τσαγκαράκης
Ταυτοποιήθηκε ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας ο «ποντικός» που είχε εισβάλει το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κυλικείο που βρίσκεται σε ένα σχολικό συγκρότημα στην Ηγουμενίτσα και είχε αρπάξει διάφορα προϊόντα και άλλα αντικείμενα.
Πρόκειται για έναν Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, αλλά δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου. Η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας συνεχίζει την προανάκριση και ερευνά αν ο δράστης έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στην περιοχή.
Χρήματα και διάφορα προϊόντα ξάφρισε από ένα περίπτερο μια 42χρονη Ελληνίδα στην Ξάνθη, αλλά την στιγμή που διέφευγε έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή της. Η «μακρυχέρα» δράστιδα εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και το χρηματικό ποσό που έκλεψε επιστράφηκε στον περιπτερούχο.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.