Μπορεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επί 4,5 χρόνια να είχαν αφήσει στην άκρη την «επαναστατική γυμναστική», όπως συχνά αποκαλούνται οι απεργίες που δεν έχουν σαφή στόχο και σκοπό, όμως φαίνεται πως δεν δυσκολεύτηκαν να την ξαναθυμηθούν.
Στην σημερινή συγκέντρωσητων εργαζομένων στο κέντρο της Αθήνας, στην απεργία κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που βρίσκεται σε διαβούλευση, βρέθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Με το γνωστό του στυλ και το πασίγνωστο κόκκινο σακίδιο στην πλάτη, ο κύριος Τσακαλώτος περπάτησε με τους εργαζόμενους προς τη Βουλή.
Λίγο αργότερα ο κύριος Τσακαλώτος βρήκε και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, που κρατούσε μια πορτοκαλί ομπρέλα για το ψιλοβροχο, χωρίς πάντως να... του κάνει λίγο χώρο!
Κοντά βρισκόταν και η νέα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου, που επίσης μετείχε στην πορεία μαζί με άλλους συντρόφους του κόμματος.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.