Κρήτη: Τον εντόπισε νεκρό η σύζυγός του στο ξενοδοχείο που διέμεναν

Κρήτη: Τον εντόπισε νεκρό η σύζυγός του στο ξενοδοχείο που διέμεναν

Ένας 60χρονος άνδρας από τη Γερμανία κατέρρευσε, ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο ξενοδοχείου  στον Αδελιανό Κάμπο, στο Ρέθυμνο

ekav
Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές ενός ζευγαριού από τη Γερμανία στην Κρήτη, καθώς ο 60χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει με τη σύζυγό του, το μεσημέρι της Κυριακής.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο. Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε, ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, και η σύζυγός του έντρομη ζήτησε βοήθεια.

Άμεσα, στο ξενοδοχείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τα μέλη του πληρώματός του μετέφεραν τον τουρίστα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν δυστυχώς να προσφέρουν καμία συνδρομή στον άτυχο 60χρονο, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί. Οι πρώτες ενδείξεις, ωστόσο, στρέφουν τις αρχές που διερευνούν τον θάνατο του αλλοδαπού, στην κατεύθυνση του αιφνίδιου θανάτου συνεπεία παθολογικού προβλήματος.

Πηγή: Cretapost
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης