Ηράκλειο: Οι μπαλωθιές στον γάμο κινητοποίησαν την αστυνομία - Από κόσκινο οι καλεσμένοι

Ηράκλειο: Οι μπαλωθιές στον γάμο κινητοποίησαν την αστυνομία - Από κόσκινο οι καλεσμένοι

Ο αστυνομικός έλεγχος συνεχίστηκε όλη τη νύχτα στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες στα σπίτια όλων όσοι θεωρήθηκαν πως θα μπορούσαν να είχαν συμμετοχή στην οπλοχρησία

irakleio
Οι μπαλωθιές και οι πυροβολισμοί που έπεσαν το απόγευμα της Παρασκευής από τα σπίτια του γαμπρού και της νύφης στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου... άναψαν φωτιές!

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται εδώ και μέρες στην περιοχή για την πρόληψη της ζωοκλοπής, βρέθηκαν στο Αρκαλοχώρι κι άρχισαν τους ελέγχους σε αυτοκίνητα, αλλά και τους... καλεσμένους του γάμου!

Ο αστυνομικός έλεγχος συνεχίστηκε όλη τη νύχτα, αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες στα σπίτια όλων όσοι θεωρήθηκαν πως θα μπορούσαν να είχαν συμμετοχή στην οπλοχρησία, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα!

Η αστυνομία, πάντως, στέλνει ηχηρό μήνυμα προς όλους όσοι... «φλερτάρουν» με την παρανομία, πως οι έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή όχι μόνο θα συνεχιστούν, αλλά και θα ενταθούν, καθώς ο αγώνας ενάντια σε εκείνους που προκαλούν την αυθαίρετη και παραβατική συμπεριφορά θα είναι διαρκής.

Μάλιστα, υπήρχε σφοδρή ενόχληση από τους συγγενείς και καλεσμένους του γάμου, αφού οι αστυνομικές δυνάμεις φέρονται να είχαν... εγκατασταθεί κοντά στο κέντρο διασκέδασης, όπου γινόταν η κοινωνική εκδήλωση και κάθε αυτοκίνητο που έφτανε στην εκδήλωση... περνούσε από «κόσκινο»!

Πηγή: Cretalive
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης