Καιρός: Ο «Αντίνοος» χτύπησε με ισχυρές καταιγίδες - Πού έβρεξε περισσότερο

Καιρός: Ο «Αντίνοος» χτύπησε με ισχυρές καταιγίδες - Πού έβρεξε περισσότερο

Καταιγίδες και βροχές έφερε ο «Αντίνοος» - Δείτε τις περιοχές με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

kataigida
Μπορεί ο «Αντίνοος» να υποχωρεί σταδιακά και ο καιρός να βελτιώνεται, ωστόσο άφησε πίσω του πολλές βροχές και ισχυρές καταιγίδες. 

Συγκεκριμένα, μεγάλα ύψη βροχής κατέγραψαν οι μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr έως το πρωί της Τετάρτης, στην Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά Πελοπόννησο και Κρήτη, προκαλώντας σε κάποιες περιπτώσεις προβλήματα.

Όπως φαίνεται στον πίνακα που ακολουθεί και παρουσιάζει τους 8 σταθμούς που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής, ο «Αντίνοος» άφησε 105 χιλιοστά στη Ζαγορά Πηλίου, 76 χιλιοστά στο Βόλο και 71 χιλιοστά στη Μακρυνίτσα.

crox1



Όσον αφορά την εξέλιξη της κακοκαιρίας, κατά το υπόλοιπο της Τετάρτης 17/07 αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή εξασθένηση στην Ανατολική Στερεά, Θεσσαλία και Πελοπόννησο, τα ορεινά κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο ολικός υετός που αναμένεται την Τετάρτη 17/07.
Κλείσιμο
xa12

Γενικά αίθριος ο καιρός την Πέμπτη

Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αίθριος με πιθανότητα βροχής στα ορεινά την Παρασκευή

Γενικά αίθριος καιρός. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας. Βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης