Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ για τις καθαρίστριες στην Ηρώδου Αττικού
Ένταση όταν οι καθαρίστριες επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στο Μαξίμου - «Η κυβέρνηση των πολλών παίρνει το ψωμι των λίγων καθαριστριών του Δρομοκαΐτειου», γράφουν στο πανό τους και καταγγέλλουν τον Παύλο Πολάκη που δεν έκανε όσα υποσχέθηκε
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρώδου Αττικού πραγματοποιεί για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα η ΠΟΕΔΗΝκαι οι καθαρίστριες από το «Δρομοκαΐτειο», των οποίων οι συμβάσεις λήγουν τέλος Αυγούστου.
Μπροστά από τους διαδηλωτές επί της Ηρωδου Αττικού στήθηκε φραγμός της Αστυνομίας με κλούβες αλλά και αστυνομική δύναμη. Μάλιστα όταν οι καθαρίστριες επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό σημειώθηκε μικροένταση και μια λιποθυμία, χωρίς πάντως να χρειαστεί να κληθεί το ΕΚΑΒ.
Οι διαδηλωτές έχουν απλώσει ένα πανό με το σύνθημα «η κυβέρνηση των πολλών παίρνει το ψωμι των λίγων καθαριστριώντου Δρομοκαΐτειου». Ακόμη κρατούν στα χέρια τους πλακάτ στα οποία αναγράφεται η λέξη «πείνα» και η φράση «χάνουμε το ψωμί μας».
Κλείσιμο
Σε άλλη αφίσα, η ΠΟΕΔΗΝ και οι καθαρίστριες αναγράφουν τον αναπληρωτη υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ως «αρλούμπα» και τον κατηγορούν για αθέτηση των δεσμεύσεων του για ανανέωση των συμβάσεων στις περίπου 50 καθαρίστριες του Δρομοκαιτειου.
Οι διαδηλωτες ζητούσαν συνάντηση με εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου ώστε να κλειστεί ραντεβού τις επόμενες μέρες με τον πρωθυπουργό, όμως αποχώρησαν όταν οι αστυνομικοί δεν τους επέτρεψαν να περάσουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.