Στην Ελλάδα το μοντέλο από το Χονγκ Κονγκ: Είχα πει από την αρχή πως ήμουν αθώα
Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη, η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στη Μυτιλήνη με την οικογένειά μου, δήλωσε από το αεροδρόμιο η Ειρήνη Μελισσαροπούλου που επέστρεψε μετά από 17 μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ
Στην Ελλάδα επέστρεψε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που για 17 ολόκληρους μήνες έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, κατηγορούμενη για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης.
Η 20χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τη Μυτιλήνη γυρίζει σελίδα στη ζωή της, αφού κατόρθωσε να αποδείξει την αθωότητάτης και να επιστρέψει στην πατρίδα της ελεύθερη και απαλλαγμένη από κάθε κατηγορία.
Ήρεμη και χαρούμενη, στο πλευρό του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ευχαρίστησε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βανιζέλος» όσους της συμπαραστάθηκαν. «Με συγκίνηση και χαρά επιστρέω στα πάτρια εδάφη μετά από 17 μήνες άδικης κράτησης και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο με αθώωσε. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω από την αρχή τη ζωή μου, δήλωσε και αφού ευχαρίστησε τους πάντες για το ενδιαφέρον τους και την ηθική και υλική συμπαράστασή τους στην ίδια και την οικογένειά της, ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής.
«Είναι ευλογία ότι είμαστε εδώ στο αεροδρόμιο, η αποστολή μου ολοκληρώθηκε», δήλωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.
Κλείσιμο
Δείτε βίντεο: Στην Ελλάδα το μοντέλο από το Χονγκ Κονγκ: "Είχα πει από την αρχή πως ήμουν αθώα"
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.