Η κυβέρνηση κλείνει τους δρόμους λέει στον ΘΕΜΑ 104,6 μέλος της συντονιστικής των μπλόκων

Η κυβέρνηση κλείνει τους δρόμους λέει στον ΘΕΜΑ 104,6 μέλος της συντονιστικής των μπλόκων

«Το να κλείνουμε δρόμους είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε αν θέλουμε να κερδίσουμε ορισμένα πράγματα» είπε ο Κώστας Τζέλλας

agrotes-bl
Η κυβέρνηση με την αδιαλλαξία της γιατί δεν θέλει να συζητήσει επί των προβλημάτων ουσιαστικά δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων, Κώστας Τζέλλας μιλώντας για τους δίωρους αποκλεισμούς εθνικών οδών που αποφάσισαν οι αγρότες «όπου υπάρχουν μπλόκα».

«Εμείς θέλουμε στο τραπέζι του διαλόγου τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και κλιμάκιο υπουργών που έχουν σχέση με τα αιτήματά μας. Στον κ. Αραχωβίτη είχαμε πάει αρχέ Δεκεμβρίου και οι απαντήσεις που μας έδωσε δεν λύνουν κανένα πρόβλημα και είχαν μόνο καλές προθέσεις» εξήγησε ο κ. Τζέλλας.

Όπως υποστήριξε «το να κλείνουμε δρόμους είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε αν θέλουμε να κερδίσουμε ορισμένα πράγματα» θέτοντας το ερώτημα «ξέρετε πόσα διόδια πληρώνει κανείς για να μετακινηθεί στις εθνικές οδούς; Αυτό έχει μεγάλη σχέση με το αν ταλαιπωρείται κόσμος γιατί βλέπουμε πόσοι μπαίνουν από τον παράδρομο και δεν χρησιμοποιούν τις Εθνικές Οδούς».

Κατά τον ίδιο οι αγρότες αγωνίζονται για να επιβιώσουν «γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και διαχρονικά. Καμία κυβέρνηση δεν έχει σκύψει να δώσει πραγματικές λύσεις στα προβλήματα που έχουμε και οδηγούν στο να φεύγουμε σιγά σιγά από τα χωράφια γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε. Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται:

- το κόστος παραγωγής λόγω της φορολογίας
- το πετρέλαιο καθώς ο μέσος ευρωπαϊκός όρος είναι 60 λεπτά και εδώ είναι 1,40 ευρώ».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης