Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Βασίλης Παπαδρόσος στον ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ λίγες μόλις ημέρες μετά το «διαζύγιό» του με τον Alpha στον οποίο εργάστηκε για 11 συνεχόμενα έτη. Αξίζει να σημειωθεί πως η φήμη για την ανάληψη της θέσης της διεύθυνσης ενημέρωσης από τον Βασίλη Παπαδρόσο στον σταθμό του Νέου Φαλήρου είχε κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές ημέρες και απλά σήμερα επιβεβαιώθηκε και επίσημα με την παρακάτω επίσημη ανακοίνωση:
«Την θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ αναλαμβάνει ο Βασίλης Παπαδρόσος. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος έχει μακρόχρονη πορεία στον τομέα της Ενημέρωσης και έχει διατελέσει Διευθυντής Ειδήσεων και στέλεχος επί πολλά έτη στην τηλεόραση. Η διοίκηση του ΣΚΑΪ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».
Η άφιξη του νέου διευθυντή ειδήσεων γίνεται σε μία δύσκολη συγκυρία καθώς έχουν προηγηθεί δώδεκα απολύσεις δημοσιογράφων και η διαπραγμάτευση τηςΕΣΗΕΑ και των εργαζομένων με την διοίκηση του σταθμού είναι ακόμη σε εξέλιξη.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας