Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Σύνταγμα, στην πορεία των εκπαιδευτικών ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών που προωθεί η κυβέρνηση.
Απο τα επεισόδια τραυματίστηκε μία γυναίκα. Πρόκειται για την εκπαιδευτικό Βενετία Ρέππα, η οποία υπέστη εγκαύματα στην πλάτη από τα χημικά.
Όπως είπε στο protothema.gr, τα χημικά που εκτόξευσαν τα ΜΑΤ, της έκαψαν το μπουφάν και τη ζακέτα πριν της προκαλέσουν εγκαύματα στην πλάτη. Η ίδια δέχτηκε πρώτες βοήθειες από μοτοσικλετιστή-διασώστη του ΕΚΑΒ και παραλήφθη ακολούθως από αθενοφόρο.
Ανέφερε ακόμη, ότι δεν μπορούν να σταματήσουν με άλλο τρόπο το κίνημα διαμαρτυρίας και χρησιμοποιούν τη βία. «Το έκαναν και την Παρασκευή, το έκαναν και σήμερα
κάηκαν τρία μπουφάν, μπλούζες, εξήγησα ότι δεν μπορούν με άλλο τρόπο να αντιμετωπίσουν ένα κίνημα που εξελίσσεται, χρησιμοποιούν τη βία. Μπορεί σήμερα να είναι αυτό, αύριο να είναι κάτι πολύ χειρότερο», σημείωσε η κυρία Ρέππα.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.