Πάτρα: Χαστούκισαν εφοριακό που επιχείρησε να τους ελέγξει
Ζήτησε από δύο άτομα να του δείξουν την απόδειξη αγοράς προϊόντων - Εκείνοι αρνήθηκαν με τον έναν να χαστουκίζει τον εφοριακό - Αναζητούνται οι δράστες
Επί μια εβδομάδα προσπαθούσαν οι αστυνομικοί να εξακριβώσουν τα στοιχεία δυο αγνώστων οι οποίοι επιτέθηκαν σε έναν εφοριακό και τον χτύπησαν, όταν ζήτησε να του δείξουν την απόδειξη για την αγορά προϊόντων που κρατούσαν. Όμως, τελικά, δεν τα κατάφεραν.
Ο υπάλληλος της τοπικής Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας είχε καταγγείλει στους άνδρες του Γ’ αστυνομικού τμήματος Πατρών ότι οι δυο δράστες αρνήθηκαν να υποβληθούν σε φορολογικό έλεγχο, ενώ ο ένας από αυτούς δεν δίστασε να τον... χαστουκίσει μία φορά όταν τους προειδοποίησε για τις κυρώσεις που θα είχαν αν επέμεναν στην άρνηση.
Αμέσως μετά, οι άγνωστοι είχαν σπεύσει να εξαφανιστούν, χωρίς φυσικά να του δώσουν τα στοιχεία τους. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας που ίσως τους είχαν καταγράψει, αλλά δεν βρήκαν οπτικό υλικό κι έτσι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για απείθεια και βιαιοπραγία, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους