Χαμηλές είναι οι θερμοκρασίες στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγα είναι τα σημεία του οδικού δικτύου όπου χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.
Συγκεκριμένα, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται προς τα χιονοδρομικά κέντρα 3/5 Πηγάδια και Σέλι στην Ημαθία, Καϊμακτσαλάν στην Πέλλα, καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Κοζάνης, στο ύψος της Καστανιάς.
Αυτή την ώρα στο Καϊμακτσαλάν η θερμοκρασία είναι -11 βαθμοί Κελσίου, στο Σέλι -5, στον Πολύγυρο 1, στο Κιλκίς 4 και στη Θεσσαλονίκη 6.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.