Για «φίμωση του Τύπου», που «πάντοτε υπήρξε απαρχή ζοφερών εξελίξεων» κάνει λόγο σε δήλωσή του ο διάσημος συνθέτης και με σημαντική παρουσία στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, Μίκης Θεοδωράκης, αντιδρώντας στη μήνυση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και στη σύλληψη των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».
Ο Μίκης Θεοδωράκης ζητεί «δημοκρατική επαγρύπνηση» για τις εξελίξεις που διαμορφώνονται και τονίζει ότι «το προσεχές μέλλον μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις».
Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωσή του:
«Η φίμωση του Τύπου υπήρξε πάντοτε η απαρχή ζοφερών εξελίξεων. Χρειάζεται δημοκρατική επαγρύπνηση, γιατί προβλέπω ότι το προσεχές μέλλον μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.