Θήβα: Νεαρός «ψάρευε» ανήλικες στο facebook για σεξ με αμοιβή

Θήβα: Νεαρός «ψάρευε» ανήλικες στο facebook για σεξ με αμοιβή

Η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού που  αντιλήφθηκε ότι η ανήλικη κόρη της συνομιλούσε διαδικτυακά με τον φερόμενο ως δράστη δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ,  παρουσιάστηκε ως ανήλικη κάτοικος της περιοχής και του ζήτησε να συναντηθούν - Ο νεαρός «τσίμπησε» το δόλωμα και πήγε στο ραντεβού

porn_09
Χάρη στην ψυχραιμία της η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού από την ευρύτερη περιοχή των Θηβών, κατάφερε να παγιδεύσει έναν αδίστακτο νεαρό ο οποίος χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφίλ στο facebook αναζητώντας ανήλικα κορίτσια, στα οποία έταζε χρηματική αμοιβή για να κάνουν σεξ μαζί του!

Όπως κατήγγειλε στην Ασφάλεια η γυναίκα, αντιλήφθηκε ότι η ανήλικη κόρη της συνομιλούσε διαδικτυακά με τον φερόμενο ως δράστη και ότι τελικά έπεσε θύμα του. Έτσι, αποφάσισε να του στήσει παγίδα με τον ίδιο τρόπο, δημιουργώντας και εκείνη ψεύτικο προφίλ με το οποίο του παρουσιάστηκε ως ανήλικη κάτοικος της περιοχής και του ζήτησε να συναντηθούν για να συνευρεθεί μαζί του έναντι αμοιβής.

Ο νεαρός «τσίμπησε» το δόλωμα και πήγε στο ραντεβού που του έκλεισε η υποτιθέμενη ανήλικη, όμως βρέθηκε στα χέρια των αστυνομικών που τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Η προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη διερευνά το εύρος των επαφών του με ανήλικα κορίτσια και ακόμη δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης