Θρήνος στον επικρατεί στον δημοσιογραφικό κόσμο από τον ξαφνικό θάνατο της 30χρονης δημοσιογράφου Νατάσα Βαρελά, η οποία έφυγε από την ζωή το πρωί της Κυριακής.
Η 30χρονη δημοσιογράφος, σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε ξαφνικά το πρωί της Κυριακής, από διάτρηση στομάχου.
Συνάδελφοι και φίλοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να το πιστέψουν.
Στην πρωινή εκπομπή του Epsilon, κανάλι στο οποίο είχε εργαστεί η Νατάσα Βαρελά στο παρελθόν, οι συντελεστές «πάγωσαν» στο άκουσμα της είδησης.
Η δημοσιογράφος και φίλη της Νατάσας, Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… Είμαστε σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι όλοι στο πλατό…», ανέφερε στους τηλεθεατές του καναλιού.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.