Στάση εργασίας στο Μετρό την Πέμπτη

metro

Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών της Αττικό Μετρό θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση από τις 11 έως τις 5 το απόγευμα

Στάση εργασίας έχει προκηρύξει το Σωματείο Ηλεκτροδηγών της Αττικό Μετρό ώστε να συμμετάσχουν σε έκτακτη γενική συνέλευση, με ανοιχτό το ενδεχόμενο 24ωρης απεργίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ηλεκτροδηγών «η στάση εργασίας πραγματοποιείται εξαιτίας του νέου συνδικαλιστικού Νόμου ο οποίος απαιτεί αυξημένη συμμετοχή (50+1 των μελών), καθώς και της άρνησης της διοίκησης της εταιρείας να διευκολύνει τα μέλη του Σωματείου διαθέτοντας υπηρεσιακό συρμό».

Θέματα συζήτησης, όπως σημειώνουν, θα είναι επίσης η έλλειψη ανταλλακτικών για τους συρμούς, η έλλειψη προσωπικού και συνεχής μείωση αυτού, η παρεμπόδιση της ιεραρχικής εξέλιξης των ηλεκτροδηγών, οι μισθολογικές ανισότητες των επαναπροσληφθέντων συναδέλφων της ΣΤΑΣΥ παρά την πλήρωση ομοίων προϋποθέσεων, το ενιαίο μισθολόγιο και η συζήτηση και λήψη αποφάσεως περί κηρύξεως 24ωρης απεργίας.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

koprites

Δρόμο τώρα σε όλους του κοπρίτες και πώληση των Μ.Μ.Μ. σε ξένους

Τρ

γελοίο κράτος

ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ

αφου δεν τους ΠΛΑΚΩΝΕΤΕ καλα να σας κανουν

Καραγκιόζηδες

Να ιδιωτικοποιηθούν μια ώρα αρχητερα για να ησυχάσουμε. Να σταματήσουν να μπαίνουν τζαμπατζηδες κ ζητιάνοι κ να έχουμε συγκοινωνία της προκοπής. Βαρέθηκα να είμαι το κορόιδο που πληρώνει για να κάνει ο καθένας την απεργία του.

Φορολογούμενος

Τι ζώα.... Θα πάω στον εργοδότη μου και θα του πω οτι θα κάνω απεργία επειδή κάποιος άλλος υπάλληλος παίρνει περισσότερα, ή επειδή θεωρώ οτι τα προϊόντα που πουλάει η εταιρία δεν υποστηρίζονται επαρκώς. Μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει γέλιο. Θα με απολύσει και με το δίκιο του. Αυτά τα κοπρόσκυλα γιατί δεν τα κουνάει κανένας; Επίσης το 50+1 είναι ότι πιο δίκαιο. δεν μπορούν 5-10 κόπανοι να αποφασίζουν για τους υπόλοιπους 90-95. ΑΜΕΣΗ ιδιωτικοποίηση ΤΩΡΑ. Όπου διοικεί το δημόσιο, δεν λειτουργεί τίποτα σε αυτή τη χώρα. Όλα ιδιωτικά και με αυστηρότατο εργοδότη κιόλας, και όποιο διαφωνούν, 50% κάτω στο μισθό χωρίς πολλά πολλά. Να δείτε πως θα παρακαλάνε για ιδιωτικοποίηση μετά.

natasa

Ας πέσει επιτέλους λίγο ξύλο από τους ταλαίπωρους του ιδιωτικού τομέα που τραβάνε τα χίλια μύρια και πληρώνουνε 20άρικα σε ταξί για μικρότερο μεροκάματο. Υπόψη ότι στις στάσεις εργασίας πληρώνονται κανονικά τα λαμόγια ενώ εσάς τους κατόχους μηνιαίας κάρτας φυσικά δεν σας αποζημιώνουν. Όσο τους αφήνετε να σας πηδάνε θα σας πηδάνε!

de

Άκουσον άκουσον, θέλουν υπηρεσιακό συρμό για να πάνε στο σημείο της συνέλευσης. Οι λοιποί ιθαγενείς πως θα πάνε στις δουλειές τους ποσως μας ενδιαφέρει. Τι περισσότερο θα σου έκανε ο εχθρός σου; Άμεση απόλυση χωρίς αποζημίωση, ούτε το τρενάκι του Καμμένου δεν είναι άξιοι να οδηγήσουν.

Βαγγέληςαρ

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ.

Εργαζόμενος

Δυστυχώς φίλε όσο αυτές οι εταιρίες παραμένουν υπο κρατικό ελεγχο δεν υπάρχει σωτηρία. 'Η θα πρέπει να πουληθούν ή οι υπουργοί να διορίζονται μεσω ΑΣΕΠ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης