Με σφαίρα στο κεφάλι εκτέλεσαν τον κτηνοτρόφο στην Κρήτη - Ψάχνουν κι άλλον ύποπτο οι Αρχές

Με σφαίρα στο κεφάλι εκτέλεσαν τον κτηνοτρόφο στην Κρήτη - Ψάχνουν κι άλλον ύποπτο οι Αρχές

Η νεκροτομή έδειξε ότι το θύμα δέχθηκε τρεις σφαίρες, όλες από το ίδιο όπλο και όλες έπληξαν ζωτικά όργανα - Η χαριστική βολή ήταν αυτή στο κεφάλι, που του προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τις οποίες ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά

astinomia
Η κατάθεση του νεαρού Αλβανού εργάτη που επέβαινε στο όχημα του 63χρονου κτηνοτρόφου και τραυματίστηκε από σφαίρα η οποία διαπέρασε το σώμα του θύματος (!), εμπλέκει στην υπόθεση και τον 25χρονο αδελφό του 24χρονου φερόμενου ως δράστη και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο 24χρονος, που συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρεθύμνης και της Ο.Π.Κ.Ε., ισχυρίζεται ότι δεν πυροβόλησε εκείνος τον κτηνοτρόφο με τον οποίο η οικογένειά του είχε βεντέτα, επειδή είχε σκοτώσει τον παππού του πριν από εννέα χρόνια. Αλλά και ο Αλβανός δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι σίγουρος αν πυροβόλησε ο 24χρονος ή ο αδελφός του κι έτσι η προανάκριση παραμένει ανοιχτή. Πάντως, ο νεαρός κρατούμενος οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Στο μεταξύ, η νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης έδειξε ότι το θύμα δέχθηκε τρεις σφαίρες, όλες από το ίδιο όπλο και όλες έπληξαν ζωτικά όργανα. Η χαριστική βολή ήταν αυτή στο κεφάλι, που του προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τις οποίες ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά. Άλλη μια σφαίρα διαπέρασε τον θώρακα του 63χρονου και τραυμάτισε στα πλευρά το νεαρό Αλβανό που καθόταν στην θέση του συνοδηγού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης