Πανελλήνιες 2018: Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

panellinies

Οι υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο τις τελευταίες επαναλήψεις για το τελευταίο μάθημα

Με το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών, Μεταφορά Φορτίων , Αρχές Βιολογικής Γεωργίας και Κινητήρες Αεροσκαφών συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων. Οι υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο τις τελευταίες επαναλήψεις για το τελευταίο μάθημα, αυτό της Βιολογίας στο οποίο εξετάζονται την ερχόμενη Τρίτη.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίζονται με τα ειδικά μαθήματα Ενόψει της έναρξης των εξετάσεων των Eιδικών Μαθημάτων, υπενθυμίζεται από το υπουργείο Παιδείας ότι οι εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε σχολή ή τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, θα διενεργηθούν από 22 Ιουνίου μέχρι και 30 Ιουνίου. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsiga

Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

sbestiko

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν είναι λιγότερες από τις αρχικές και πλέον στην περιοχή επιχειρούν 7 οχήματα με 18 πυροσβέστες ενώ αποδεσμεύτηκε και το πυροσβεστικό ελικόπτερο. 

korde

Απελπιστική είναι η κατάσταση στο Κορδελιό με παράτυπους μετανάστες να κατασκηνώνουν έξω από το Τμήμα Μετανάστευσης ώστε να παραλάβουν το σημείωμα των ελληνικών αρχών για την ελεύθερη μετακίνηση τους στη χώρα.