Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, κάτοικοι της Φαλάνης που είδαν σε πάρκο στην περιοχή ένα νεαρό άντρα να είναι πεσμένος στο έδαφος γεμάτος αίματα.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το συμβάν έγινε σε πάρκο στη Φαλάνη, στην έξοδο του χωριού στο δρόμο προς τον Αμπελώνα.
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός είναι ένας 19χρονος άνδρας, που φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Στο σημείο έσπευσε η αγροτική ιατρός της περιοχής καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το νεαρό και τον μεταφέρει στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.