Πανελλήνιες: Δείτε τις απαντήσεις και τα θέματα σε Φυσική, Ιστορία και Ανάπτυξη Εφαρμογών

panellll1_arthrooo

Διαβαθισμένης δυσκολίας τα θέματα της Φυσικής - Βατά που κάλυπταν βασικά κομμάτια της ύλης τα θέματα της Ιστορίας - Στο ίδιο επίπεδο με τα περσινά τα θέματα των Αρχών Προγραμματισμού

Με Ιστορία, Φυσική, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον συνεχίστηκαν την Τετάρτη οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων.

Διαβαθμισμένης δυσκολίας κρίνονται τα θέματα στο μάθημα της Φυσικής για τις φετινές Πανελλαδικές καθώς εκτιμάται ότι απευθύνονταν σε καλά προετοιμασμένους μαθητές και απαιτούσαν την κατανόηση των εκφωνήσεων και ζητούμενων.

Όσον αφορά τα θέματα της Ιστορίας κρίνονται βατά καθώς καλύπτουν βασικά κομμάτια της εξεταστέας ύλης ενώ στο ίδιο επίπεδο με τα περσινά ήταν τα θέματα στο μάθημα των Αρχών Προγραμματισμού.

Δειτε τις απαντήσεις σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς:

Δείτε τις απαντήσεις στη Φυσική 

Δείτε τις απαντήσεις στην Ιστορία

Δείτε τις απαντήσεις στην Ανάπτυξη Εφαρμογών

Τα σημερινά μαθήματα είναι σημαντικά για την εισαγωγή των υποψηφίων στις σχολές που επιθυμούν, μαζί με τα Μαθηματικά και τα Αρχαία Ελληνικά τα οποία φαίνεται οτι δυσκόλεψαν τους υποψηφίους.

Δείτε τα θέματα στην Ιστορία για τα ημερίσια ΓΕΛ

Δείτε τα θέματα στην Ιστορία για τα εσπερινά ΓΕΛ

Δείτε τα θέματα στη Φυσική για τα ημερίσια ΓΕΛ

Δείτε τα θέματα στη Φυσική για τα εσπερινά ΓΕΛ

Δείτε τα θέματα στην Ανάπτυξη Εφαρμογών για τα ημερίσια ΓΕΛ

Δείτε τα θέματα στην Ανάπτυξη Εφαρμογών για τα εσπερινά ΓΕΛ

Στη συνέχεια, στις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας (γενικής παιδείας και προσανατολισμού).

Δυσκολότερα από τα περσινά κρίθηκαν τα θέματα της Ιστορίας και της Φυσικής, σύμφωνα με τους φροντιστές

Kριτική σκέψη απαιτούσαν τα θέματα της ιστορίας, ενώ η φυσική κρίνεται δυσκολότερη από την αντίστοιχη περσινή. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (OEΦE), η πρώτη ομάδα των θεμάτων της ιστορίας είχε διατυπωθεί με σαφήνεια ωστόσο προϋπέθετε πλήρη αφομίωση της ύλης.

H δεύτερη ομάδα απαιτούσε συνθετική σκέψη. Συγκριτικά τα θέματα κρίθηκαν δυσκολότερα από τα αντίστοιχα περσινά όπως και στη φυσική τα οποία έκρυβαν διαβαθμισμένο βαθμό δυσκολίας.

Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται αύριο για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

sx77

Τα καλύτερα θέματα φυσικής των τελευταίων ετών.Με ικανοποιητική διαβάθμιση,εξετάζοντας με ικανοποιητικό τρόπο το μεγαλύτερο μέρος της ύλης.Γενικά θέματα που θα ξεχωρίσουν τους άριστους από τους πολύ καλούς και τους μέτριους.

Beer

Στην ιστορια ηταν πιο δύσκολα απο πέρσι.

παυλος

Εαν αντιλαμβανομαι καλα......ο Πουκαμισας ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ, ακομα δεν ελυσε το 4ο ζητημα.... Σας δυσκολεψε και εσας "καθηγηταδες" του Πουκαμισα....?

Γεωμέτρης

"Καθηγητάρες" μάλλον ήθελες να γράψεις!! Θέλουν και Francise τα γίδια.

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΝΑ ''ΜΩΡΑΚΙ'' ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΣΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΥΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΑΙΟΥΣ; Ε, ΓΙΑΤΙ;

Igi salonica

Πόσο τρόμπας είσαι; Κώστα όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες.

Batman

Οι ώρες είναι ολες ίδιες για όποιον θέλει.δε θα σου δώσει λογαριασμό μικρε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»