Τριάντα Ferrari «μαγεύουν» τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κέρκυρας

Τριάντα Ferrari «μαγεύουν» τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κέρκυρας

Βρίσκονται σταθμευμένες στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Σπιανάδα προκειμένου να «διαγκωνιστούν» για τον τίτλο της καλύτερης Ferrari

19626012
Την καθηλωτική εικόνα των πιο γρήγορων αυτοκίνητων του πλανήτη, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι βρίσκονται σήμερα και αύριο στην Κέρκυρα. Περισσότερες από 30 κόκκινες και μαύρες Ferrari βρίσκονται σταθμευμένες στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Σπιανάδα, μπροστά στο Λιστόν, προκειμένου να «διαγκωνιστούν» για τον τίτλο της καλύτερης Ferrari, με την ψήφο του παρευρισκόμενου κοινού. Ο διαγωνισμός «Best Ferrari», διεξάγεται για πρώτη φορά στην Κέρκυρα, έπειτα από πρωτοβουλία του κλαμπ ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari, «Passione Rossa», της Ιταλίας.

Στο νσί θα γίνουν εκδηλώσεις -όπως road show- σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, καθώς και events, με βασικό στόχο των διοργανωτών, o διαγωνισμός «Best Ferrari» να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να εμπλουτίζεται με νέες πρωτοβουλίες.

Ήδη, από νωρίς το πρωί, εκατοντάδες είναι εκείνοι που προσέρχονται να φωτογραφηθούν με τις υπέροχες «αμαζόνες» της ασφάλτου, ενώ σέλφις έχουν κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα.

Από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Κέρκυρα και ο πρόεδρος του Club «Passione Rossa», Φάμπιο Μπαρόνε, ο οποίος κατέχει δύο παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας (Guinness World Record). Το 2015, με τη Ferrari 458 Italia είχε διανύσει, στον μικρότερο δυνατό χρόνο, το Transfagarasan Highway στη Ρουμάνια και το 2016, θριάμβευσε στην Κίνα, στο Tienmen Mountain Road, που θεωρείται ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου.

Οι παριστάμενοι μπορούν να διεκδικήσουν και πολλά δώρα, τα οποία θα κληρωθούν. Κάποιοι θα κερδίσουν να είναι συνοδηγοί μιας Ferrari σε μία εκ των διαδρομών που θα διανύσουν κατά διάρκεια των εκδηλώσεων, ενώ ο κορυφαίος νικητής διαγωνισμού, θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Μαρανέλο της Ιταλίας.

Εκτός από εκπροσώπους ελληνικών ΜΜΕ, που καταγράφουν τις εκδηλώσεις, στο νησί βρίσκονται και εκπρόσωποι ΜΜΕ της Ιταλίας.
Κλείσιμο
19626015
19626016
19626012

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης