Στο υπουργείο Εργασίας οι χήρες των στρατιωτικών για τις συντάξεις

xiress

Αργότερα αναμένεται να συναντηθούν με τον Τάσο Πετροπουλου και στη συνέχεια πρόκειται να πραγματοποιήσουν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞΙΑ διαδηλώνοντας ενάντια στις διατάξεις του άρθρου 12 του ν.4387/2016 που αφορά στις συντάξεις θανάτου.

Αργότερα αναμένεται να συναντηθούν με τον Τάσο Πετροπουλου και στη συνέχεια πρόκειται να πραγματοποιήσουν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι χήρες ζητούν μεταξύ άλλων την άρση των ηλικιακή κριτηρίων για κατάργηση της σύνταξης χηρείας, επαναφορά ποσοστού στο 70% της σύνταξης που εδικαιούτο ο εκλιπόντος αντί του 50% που καθορίστηκε με τον νόμο Κατρούγκαλου.

Ακόμη ζητούν να μην εφαρμοστεί ο επαναυπολογισμός των συντάξεων που οδηγεί σε νέες μειώσεις, να επισπευσθεί η έκδοση των οριστικών συνταξιοδοτικών πράξεων αλλά και να εκδοθεί λογισμικό για όσες Οργανικές Μονάδες του ΕΦΚΑ δεν έχει εκδοθεί.

IMG_3160
IMG_3161
IMG_3162
IMG_3163
IMG_3166

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Δημητρης

Η μεγαλύτερη αδικία πρέπει άμεσα να διορθωθεί

άγαμη θυγατέρα

Έχουμε κι εμείς ανάγκες

Πάνος

Η Ελλάδα του Τσίπρα έχει χρήματα για τους λαθροεισβολείς, ενώ καταδικάζει στην πείνα τα παιδιά και τις χήρες των ένστολων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης