Εισαγγελική έρευνα για τα οικονομικά της Unicef στην Ελλάδα

unicef24

Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πως ο οικονομικός έλεγχος σε βάθος 15ετίας στο παράρτημα της οργάνωσης στην Ελλάδα, έφερε στο φως οικονομικές ατασθαλίες

Αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας αποτελεί πλέον το ζήτημα των οικονομικών του παραρτήματος της Unicef στην Ελλάδα. Και αυτό διότι, η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με αφορμή σχετική επιστολή της κυρίας Σοφίας Τζιτζίκου, προέδρου της εθνικής επιτροπής της Unicef στη χώρα μας, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Ειδικότερα, η κυρία Τζιτζίκου με επιστολή που είχε αποστείλει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της, ζήτησε να γίνει έλεγχος στα οικονομικά του ελληνικού παραρτήματος της Unicef.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πως ο οικονομικός έλεγχος σε βάθος 15ετίας στο παράρτημα της οργάνωσης στην Ελλάδα, έφερε στο φως οικονομικές ατασθαλίες που χρήζουν και ποινικής διερεύνησης.

Την έρευνα, την οποία διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών θα διενεργήσει ο εισαγγελέας κ. Μουζάκης, ο οποίος αναμένεται να καλέσει πρώτη για μαρτυρική κατάθεση την κυρία Τζιτζίκου.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ

ΟΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΠΕΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΣΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Τσα

Δεν είχε τυχαία από το 1993 έως το 2016 τους ίδιους Ορκωτούς Ελεγκτές με την Ασπίς Πρόνοια ...... ο Δραγασάκης έχει κάποια σχέση, οεο?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

french-forei-thumb-large

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, της Γερμανίας Χάικο Μάας και της Βρετανίας Τζέρεμι Χαντ είχαν ήδη ζητήσει τη διεξαγωγή "αξιόπιστης έρευνας" στις 14 Οκτωβρίου