Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Οινόφυτα αλλά δεν... πλούτισαν!

ATM_SPASMENO

Οι κάτοικοι της περιοχής με τη... νόμιμη μέθοδο της ανάληψης χρημάτων δεν τους άφησαν παρά ένα μικρό χαρτζιλίκι – Το περιστατικό έγινε σε παράδρομο της Αθηνών – Λαμίας 

Τίποτε περισσότερο από ένα μικρό... χαρτζιλίκι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν οι άγνωστοι που ανατίναξαν ένα ακόμη ΑΤΜ στην περιοχή των Οινοφύτων στην Βοιωτία, αφού οι κάτοικοι της περιοχής είχαν προλάβει να «σηκώσουν» σχεδόν όλο το ποσό που υπήρχε μέσα!

Η ισχυρή έκρηξη με τη μέθοδο Plofkraak της διοχέτευσης αερίου στο εσωτερικό του μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών που βρίσκεται στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης. Ωστόσο, ώσπου να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά, οι δράστες είχαν γίνει καπνός.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Θηβών που ανέλαβαν την έρευνα για την υπόθεση, διαπίστωσαν ότι στις κασετίνες του ΑΤΜ όπου τοποθετούνται τα χρήματα δεν υπήρχαν περισσότερα από περίπου 1.000 ευρώ. Ωστόσο, οι ζημιές που προκάλεσε η έκρηξη στο μηχάνημα είναι πολύ μεγαλύτερες από την αξία των κλεμμένων χρημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»

nosok

Επισημαίνουν πως έχουν εξαγγελθεί και άλλες θετικές αποφάσεις απο το υπουργείο Υγείας, οι οποίες όμως δεν υλοποιούνται ακριβώς -ή και καθόλου- με τον τρόπο που εξαγγέλλονται με αποτέλεσμα οι ασθενείς να συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται και να επιβαρύνονται οικονομικά