Με εντεινόμενο ρυθμό συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα στο Αρχιπέλαγος καθώς σήμερα έγιναν 26 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου, σε διάφορα σημεία του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου.
Στις παραβιάσεις προέβησαν τρία ζεύγη των τουρκικών αεροσκαφών που εισήλθαν σήμερα στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως, ενώ σε 4 περιπτώσεις η διαδικασία της αναχαίτισης τους εξελίχθηκε σε εμπλοκή. Σημειώνεται περαιτέρω ότι ένα εκ των τουρκικών αεροσκαφών πέταξε πάνω από το Φαρμακονήσι, σε ύψος 3.200 ποδιών στις 10:56 το πρωί.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, τρία ζεύγη τουρκικών F-16, 1 τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235 και ένα τουρκικό ελικόπτερο εισήλθαν σήμερα στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως.
Καταγράφηκαν 12 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών που εξελίχθηκαν σε 26 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου από τα τουρκικά F-16 σε διάφορα σημεία του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου.Σε όλες τις περιπτώσεις αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά Σε 4 περιπτώσεις η διαδικασία αναχαίτισης τους εξελίχθηκε σε εμπλοκή. Tα 6 τουρκικά αεροσκάφη έφεραν όπλα.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.