Συνελήφθη 67χρονος για αποπλάνηση δύο ανηλίκων

Συνελήφθη 67χρονος για αποπλάνηση δύο ανηλίκων

Μένει σε χωριό του δήµου Πύργου και κατηγορείται ότι αποπλάνησε δύο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αµφότερα κάτω των δέκα ετών, που ανήκουν στο φιλικό του περιβάλλον

zdbsdfb
Δύο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, φέρονται να έπεσαν θύματα ενός 67χρονου που ασέλγησε σε βάρος τους κατ΄ επανάληψη. Τα περιστατικά σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συμβεί το τελευταίο εξάμηνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό του «Χαμόγελου» δέχθηκε την καταγγελία από τις οικογένειες των παιδιών, που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί. Μη μπορώντας να διαχειριστούν την κατάσταση, κατέφυγαν στο σύλλογο για να έχουν την ανάλογη βοήθεια.

Με τα στοιχεία που υπήρχαν έγινε καταγγελία στην Εισαγγελία Ηλείας, που με την σειρά της διαβίβασε την υπόθεση για την διερεύνησή της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου. Από την προανάκριση προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία για τον 67χρονο που επιβεβαιώνουν τα καταγγελλόμενα.

Υποβλήθηκε η σχηματισθείσα δικογραφία στην Εισαγγελέα Ηλείας και στον Ανακριτή, όπου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του 67χρονου. Χθες το μεσημέρι οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον φερόμενο δράστη που κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στα Δικαστήρια Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις ασέλγειας στα δύο παιδιά, ηλικίας κάτω των δέκα ετών, όπου διαμένουν στην ίδια γειτονιά με το φερόμενο δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης