Ένιωσα μεγάλο θυμό, λέει στο protothema ο ιδιοκτήτης του σκυλιού που βασάνισαν οι φαντάροι στην Κόνιτσα

Ένιωσα μεγάλο θυμό, λέει στο protothema ο ιδιοκτήτης του σκυλιού που βασάνισαν οι φαντάροι στην Κόνιτσα

Κάποιοι ζωόφιλοι ισχυρίζονται ότι το σκυλί δεν πρέπει να γυρίσει σε μένα, επειδή είμαι κυνηγός, λέει ο Γιώργος Μίγκος που διατείνεται ότι είναι ο ιδιοκτήτης του σκυλιού που υπέφερε από το μίσος δύο ασυνείδητων φαντάρων

skulos_mak_v31

Ο κ. Γιώργος Μίγκος, ο ιδιοκτήτης του σκυλιού που κακοποιήθηκε βάναυσα από οπλίτες του ελληνικού στρατού στην Κόνιτσα μίλησε στο protothema.gr.

«Βρήκα τη Μούργα μου, πάλι αλλά δεν την έχω στην αγκαλιά μου γιατί μετά από όλα αυτά που πέρασε το σκυλάκι έχει τρομάξει το σκυλί και δεν μπορείς να το πιάσεις εύκολα. Αυτό έχει αγριέψει πολύ γιατί θυμάμαι όταν πήγαινες να το χαϊδέψεις, γύριζε την κοιλιά του προς τα πάνω και το χάιδευες στην κοιλιά. Ακόμα βρίσκεται ελεύθερη αλλά εγώ θα προσπαθήσω να μεταβώ στην περιοχή που βρίσκεται γιατί είναι τουλάχιστον 200 χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή που μένω. Ο ανιψιός μου είχε τα ζώα του σε εκείνη την περιοχή και η Μούργα τα πρόσεχε και εκεί χάθηκε το σκυλί. Το είχε ο ανιψιός μου το σκυλάκι γιατί εγώ είχα ένα σοβαρό τροχαίο και δεν μπορούσα να συντηρώ το σκυλί. Εγώ πιστεύω για να παραμείνει το σκυλί τόσο χρονικό διάστημα σε εκείνη την περιοχή πρέπει τα παιδιά πρέπει να το τάιζαν εκεί στο φυλάκιο. Τώρα τι μπήκε μέσα τους και το πέταξαν το σκυλί στο γκρεμό δεν μπορώ να καταλάβω» λέει ο κ. Μίγκος.

«Όταν είδα το βίντεο μέσα από τις δημοσιεύσεις που έκαναν οι φαντάροι τότε κατάλαβα ότι πρόκειται για το δικό μου σκυλί. Όταν είδα την κακοποίηση του σκυλιού σίγουρα ένιωσα μεγάλο θυμό και αποτροπιασμό. Κι όταν είδε και η κόρη μου το σκυλί να κακοποιείται έβαλε τα κλάματα και προσπαθούσα να τη συνεφέρω. Τότε επικοινώνησα με τη ζωοφιλική εταιρεία για να το πάρω το σκυλί και πάλι κοντά μου αλλά δεν μπορούν ούτε οι ίδιοι να το πιάσουν το σκυλί» εξηγεί ο κ. Μίγκο
ς.

Κλείσιμο


«Κάποιοι ζωόφιλοι ισχυρίζονται ότι δεν πρέπει το σκυλί να γυρίσει στο αφεντικό του, δηλαδή σε εμένα, γιατί είμαι κυνηγός κι ότι θα του κάνω κακό. Αν πιστεύουν ότι το αγαπούν παραπάνω από εμένα ας το κρατήσουν. Τον Αύγουστο το σκυλάκι θα γίνει τριών χρονών και θα ήθελα πολύ να το έχω και πάλι στην αγκαλιά μου» αναφέρει ο άνθρωπος που διατείνεται ότι είναι ο ιδιοκτήτης του σκυλιού. 



Τώρα ζητούν συγγνώμη για την αποτρόπαια πράξη τους οι δύο φαντάροι

Την ειλικρινή τους συγγνώμη για το περιστατικό με τον βασανισμό σκύλου σε στρατόπεδο της Κόνιτσας, εξέφρασαν με δήλωσή τους σε τοπικό ειδησεογραφικό site οι δυο νεαροί που εμπλέκονται στο συμβάν.

Ο Νικόλαος Τζούνας και ο Γεώργιος Χαρίτος, δηλώνουν δημοσία την ειλικρινή τους μεταμέλεια, ενώ σημειώνουν πως ο συγκεκριμένος σκύλος έχαιρε της διαχρονικής τους φροντίδας και πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό μη αποδεκτό προς τις αρχές τους.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Νικόλαος Τζούνας
Γεώργιος Χαρίτος».



Ζητούν συγγνώμη οι δυο νεαροί για τον βασανισμό σκύλου σε στρατόπεδο της Κόνιτσας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης