Το νέο protothema.gr: Απολαύστε ειδήσεις και ψυχαγωγία!

new-thema

Πιο μοντέρνο, πιο γρήγορο και πιο τεχνολογικά εξελιγμένο από ποτέ

Το protothema.gr
έγινε πριν λίγες μέρες 11 χρόνων. Σήμερα βγαίνουμε live
με το νέο protothema.gr, το οποίο φιλοδοξούμε να προσφέρει στους αναγνώστες του μια νέα δυναμική αναγνωστική εμπειρία, έναν καλύτερο σχεδιασμό και βελτιωμένες τεχνολογικά επιδόσεις.

Το protothema.gr δέχεται καθημερινά
700.000 μοναδικούς επισκέπτες και θέλαμε να δημιουργήσουμε μια σελίδα που θα έδινε τη δυνατότητα στους αναγνώστες να εντοπίσουν αμέσως τα μεγάλα γεγονότα της ημέρας και να μπορούν με εύκολο τρόπο να εντοπίσουν τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις της ημέρας.

Σχεδιάσαμε την κεντρική σελίδα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται και να αλλάζει ανάλογα με τα γεγονότα. Σε περίπτωση έκτακτων γεγονότων οι αναγνώστες θα μπορούν να ενημερωθούν άμεσα μέσα από έναν ξεχωριστό σχεδιασμό της κεντρικής σελίδας. Διαφορετικές ιστορίες απαιτούν διαφορετικό βάρος και προσοχή και αυτό θέλαμε να το αποτυπώσουμε και στην κεντρική σελίδα. Θέλαμε ο σχεδιασμός να μην αιχμαλωτίζει και «εγκλωβίζει» τα γεγονότα.

Ίσως πιο σημαντικές από τον εξωτερικό σχεδιασμό, είναι όλες αυτές οι αλλαγές που έχουν γίνει στην υποδομή και την τεχνολογία υλοποίησης. Το νέο protothema.gr φορτώνει πιο γρήγορα και φροντίσαμε να διασφαλίσουμε ότι ο εξαιρετικός σχεδιασμός θα συμβαδίζει με την τεχνολογική υποδομή. Επανασχεδιάσαμε και ξαναγράψαμε τον κώδικα προκειμένου να μπορούμε να αναπτύσσουμε και να υλοποιούμε νέες ιδέες και δυνατότητες.

Η παρουσία του protothema.gr εκτείνεται και σε πλατφόρμες όπως τα Facebook Instant Articles και Google AMP όπου και εκεί ακόμα οι σελίδες είναι "καθαρές" και σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον αναγνώστη. Όσο οι συγκεκριμένες πλατφόρμες εξελίσσονται, τόσο θα εξελίσσονται και τα χαρακτηριστικά και οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στους αναγνώστες όπου και αν βρίσκονται.

Θέλουμε οι αναγνώστες μας να αισθάνονται ότι μπορούν να βρουν ενδιαφέρον περιεχόμενο και να επιστρέφουν για να το διαβάσουν κάθε μέρα. Θέλουμε να αυξήσουμε το χρόνο παραμονής στο site, τις προβολές σελίδων και τον αριθμό των αναγνωστών που επιστρέφουν στο site.

Η τεχνολογία κινείται με γοργούς ρυθμούς περισσότερο από ποτέ. Οι καινοτομίες στον χώρο των κινητών συσκευών, στη διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων, στα video και την εικονική πραγματικότητα μπορούν είτε να θεωρηθούν σαν απειλή για τον χώρο των media ή σαν μια ευκαιρία για εξέλιξη.

Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία και η δημοσιογραφία είναι δύο ιδέες αλληλένδετες και πρέπει να είμαστε πρώτοι και στις δύο. Το περιεχόμενο είναι σίγουρα ο «βασιλιάς» και γι΄αυτό 200 καλοί και μάχιμοι συντάκτες σας εξασφαλίζουν άμεση και έγκυρη ενημέρωση, αλλά ο σχεδιασμός του site μας, τα χαρακτηριστικά του, το γεγονός ότι ο αναγνώστης μπορεί να μας βρει παντού, χωρίς περιορισμούς, καθώς επίσης και η ταχύτητα μετάδοσης και φόρτωσης των ειδήσεων μας είναι εξίσου σημαντικά. Επενδύουμε στην τεχνολογία προκειμένου να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εμπειρία στους αναγνώστες μας.

Απολαύστε την πιο γρήγορη, έγκυρη και αποκλειστική ενημέρωση στην Ελλάδα.

ΣΣ: Πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στην ATCOM και στην ομάδα του site μας και ειδικά στον επικεφαλής τους Νίκο Ηλιόπουλο.

Με τιμή
Πρώτο Θέμα

Δείτε Επίσης

seis

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε  15 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά της Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ το εστιακό της βάθος ήταν 2 χιλιόμετρα

Matsios

«Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό, τον οποίο είχα  ψηφίσει» ανέφερε ο Θωμάς Μάτσιος που έγινε αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ΝΔ

34
simaia_main

Εκτεταμένα επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων - Κουκουλοφόροι έσπασαν και έκαψαν τα πάντα - Βροχή από μολότοφ με ορμητήριο το Πολυτεχνείο - Χημικά και ρίψεις νερού από «αύρα» για να σβήσουν οι φωτιές μέσα στο χώρο του ιδρύματος - Επεισόδια και στη Λ.Αλεξάνδρας με έναν τραυματία και οκτώ προσαγωγές

162