«Πρωτοπορεί» ο Γαβρόγλου: Δασκάλα και καθηγήτρια Γαλλικών στη Διεύθυνση... Φυσικής Αγωγής!

«Πρωτοπορεί» ο Γαβρόγλου: Δασκάλα και καθηγήτρια Γαλλικών στη Διεύθυνση... Φυσικής Αγωγής!

Μια δασκάλα και μια καθηγήτρια Γαλλικών τοποθετήθηκαν σε θέσεις προϊσταμένων στη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας

«Πρωτοπορεί» ο Γαβρόγλου: Δασκάλα και καθηγήτρια Γαλλικών στη Διεύθυνση... Φυσικής Αγωγής!
Μια δασκάλα και μια καθηγήτρια γαλλικών τοποθετήθηκαν σε θέσεις προϊσταμένων στη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας.

Η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Χαρά Κεφαλίδου, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, τονίζει: "Πολλά ερωτήματα εγείρει η απόφασή σας, βάσει της οποίας τοποθετήθηκαν οι προϊστάμενοι Τμημάτων στις οργανικές μονάδες του υπουργείου σας. Πιο συγκεκριμένα, στην απόφασή σας αυτή, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής στο Τμήμα Α' (Προγραμμάτων, Δράσεων Φυσικής Αγωγής και Σχολικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Γυμναστηρίων) μια εκπαιδευτικός, κλάδου ΠΕ 70 Δασκάλων. Στην ίδια Διεύθυνση στο Τμήμα Β' (Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Αγώνων) τοποθετήθηκε μια εκπαιδευτικός, κλάδου ΠΕ 05 Γαλλικής Φιλολογίας. Σίγουρα τα στελέχη αυτά του υπουργείου σας θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά περισσότερα σε Διευθύνσεις ή Τμήματα, τα οποία να σχετίζονται με την πανεπιστημιακή τους κατάρτιση και την επαγγελματική τους εμπειρία. Δηλαδή, με απλά λόγια μας λέτε κύριε υπουργέ με αυτήν σας την απόφαση ότι από ολόκληρο υπουργείο με χιλιάδες εργαζόμενους δεν μπορέσατε να βρείτε ούτε έναν που να έχει την ειδικότητα/κλάδο της Φυσικής Αγωγής για να στελεχώσετε τη συγκεκριμένη Διεύθυνση;".

Και επισημαίνει: "Η Διεύθυνση αυτή απαιτεί εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου και σχετική εμπειρία. Η εξειδίκευση αυτή άλλωστε απαιτείται και από το νέο Οργανισμό (ΦΕΚ 31 τ.Β’ 23.02.2018) που εσείς φέρατε, παρά τις αντιδράσεις και τις απεργιακές κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων του υπουργείου σας".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης