Έξω από συμβολαιογραφείο «Δεν πληρώνω» και Λαφαζάνης κατά των πλειστηριασμών

Έξω από συμβολαιογραφείο «Δεν πληρώνω» και Λαφαζάνης κατά των πλειστηριασμών

«Δεν με αφήνουν να ανέβω πάνω. Καλώ τον υπουργό Δημόσιας Τάξης να αποσύρει τις αστυνομικές δυνάμεις», φώναξε ο επικεφαλής της ΛΑΕ

Έξω από συμβολαιογραφείο «Δεν πληρώνω» και Λαφαζάνης κατά των πλειστηριασμών
Έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Ακαδημίας βρίσκονται αυτήν την ώρα τα μέλη των του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών, παρουσία του γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Απαγορεύουν στο γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας να ανέβει στο γραφείο που γίνεται ο πλειστηριασμός. Καλούμε τώρα τον υπουργό δημόσιας τάξης να αποσύρει τώρα τις αστυνομικές δυνάμεις», φώναξε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.




Κλείσιμο




Νωρίτερα, περίπου 20 άτομα είχαν πραγματοποιήσει εισβολή σε υποκαταστήματα τραπεζών στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος. Εκεί, ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκαν «σκούρα», αφού κατά την είσοδό τους οι φύλακες κατέβασαν τα ρολά, αποκλείοντάς τους στο κτίριο. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στη συνέχεια οι διαδηλωτές αποχώρησαν, χωρίς να σημειωθούν προσαγωγές ή επεισόδια. 





Ένταση στη Θεσσαλονίκη

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, όπου διαδηλώνουν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Οι διαδηλωτές χτυπούν την καγκελόπορτα της εισόδου, προσπαθώντας να τη ρίξουν, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν έχουν ανέβει πάνω στην πόρτα επιδιώκοντας να εισέλθουν στον αύλειο χώρο του υπουργείου.

Δεκαπενταμελής αντιπροσωπεία ζήτησε συνάντηση με την διευθύντρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου. Ωστόσο, η ίδια απάντησε πως δεν μπορεί να τους συναντήσει, προκαλώντας την αντίδρασή τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης