Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αρνείται ότι υπήρξε αβελτηρία από την πλευρά του σχετικά με τον θεσμικό του ρόλο
Αφροδίτη Γραμμέλη
Μετά τους ισχυρισμούς των μετόχων του Mega περί ευθύνης του ΕΣΡ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σταθμός, η Ανεξάρτητη Αρχή εξέδωσε σήμερα απάντηση, στα όσα είπαν οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού, αρνούμενο ότι υπήρξε αβελτηρία από την πλευρά του.
Η απάντηση του ΕΣΡ είναι η εξής:
«Στους σκοπούς του ΕΣΡ, όπως περιγράφονται στο Σύνταγμα και τους νόμους, δεν περιλαμβάνεται η παρέμβαση και, πολύ περισσότερο, η στήριξη επιχειρηματικών σχεδίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα, του οποίου η ρύθμιση του έχει ανατεθεί. Είναι όχι απλώς άτοπο, είναι αδιανόητο, για ένα θεσμικό όργανο που μπορεί να χρειαστεί να κρίνει επί θέματος, δυναμένου να αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης μεταξύ προσώπων με αντίθετα συμφέροντα, να έχει εκ των προτέρων εκφράσει άποψη επ’ αυτού. Στο πλαίσιο αυτό δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως αβελτηρία η εμμονή του ΕΣΡ στο θεσμικό του ρόλο».
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.