Εντοπίστηκε αποθήκη με ρούχα- «μαϊμού» στο Περιστέρι
Η αστυνομία συνέλαβε τον υπεύθυνο της αποθήκης, έναν 40χρονο Κινέζο
Πάνω από 22.650 ρούχα «μαϊμού» γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού εντόπισε και κατέσχεσε η αστυνομία σε αποθήκη με προϊόντα απομίμησης – παρεμπορίου στο Περιστέρι.
Η επιχείρηση έγινε στις 11 Ιανουαρίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου, που αξιοποίησαν σχετικές πληροφορίες.
Οι αρχές συνέλαβαν έναν 40χρονο Κινέζο, ως υπεύθυνο της αποθήκης.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί σημάτων, λαθρεμπορίου και αθέμιτου ανταγωνισμού, που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.