Στο βίντεο διάρκειας 99 δευτερολέπτων φαίνονται τα μέλη του Ρουβίκωνα να πετάνε αλατόνερο στις ηλεκτρονικές συσκευές του γραφείου ενώ ένας εξ αυτών αναλαμβάνει να απειλήσει τη συμβολαιογράφο.
Κλείσιμο
«Ξέρουμε ότι εκπλειστηριάζεις πρώτες κατοικίες. Σου συστήνουμε να αλλάξεις όνομα και διεύθυνση γιατί εσύ και οι συνάδελφοί σου θα πάθουν 100 φορές χειρότερα» ακούγεται να λέει ένας από τους εισβολείς κρατώντας στο πρόσωπό του ένα μαντίλι για να μη φαίνεται το πρόσωπό του.
«Αν συνεχίσεις με τους πλειστηριασμούς θα μιλήσουμε πολύ διαφορετικά» κλείνει τις απειλές του το μέλος του Ρουβίκωνα.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών