Αμανατίδης για ΣΕΚΑΠ: Το θέμα πρέπει να λυθεί - Είχαμε φέρει ρύθμιση στη Βουλή για τον κ. Σαββίδη
«Δεν θα πάει προς τα εκεί» εκτίμησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αναφερόμενος στις διαδικασίες αναγκαστικής πτώχευσης, που ετοιμάζεται να εκκινήσει η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας
, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, παραδέχεται ότι πριν από μερικούς μήνες ψηφίστηκε «φωτογραφική» τροπολογία στη Βουλή, ειδικά για τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ, σε συζήτηση για το πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ και την πιθανότητα πτώχευσης: «Δεν θα πάει προς τα εκεί. Είναι μια ιστορία που έρχεται από πιο παλιά. Η εμπλοκή αυτή μπορεί και πρέπει να λυθεί. Εδώ είναι κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να δούμε».
«Μάλιστα, είχαμε φέρει ρύθμιση στη Βουλή. Η τροπολογία για τα πρόστιμα στη Βουλή αφορούσε και τον κ. Σαββίδη. Ασχολούμαστε πολύ με αυτό το θέμα και πρέπει να λυθεί, γιατί αφορά 170 εργαζόμενους» συμπλήρωσε ο κ. Αμανατίδης.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.