Νέα Σμύρνη: Νεκροί πατέρας και τα δύο του παιδιά μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Νέα Σμύρνη: Νεκροί πατέρας και τα δύο του παιδιά μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Ο άτυχος 53χρονος και τα δύο του παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών εντοπίστηκαν στο χολ του διαμερίσματος - Για μικρής έκτασης φωτιά έκανε λόγο η πυροσβεστική

Νέα Σμύρνη: Νεκροί πατέρας και τα δύο του παιδιά μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
Τραγωδία το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας πατέρας και τα δύο του παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα τους, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.

Ο 53χρονος πατέρας και τα δύο παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους λίγο μετά τις 6 το πρωί στο υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμά τους επί της οδού Κοραή 21.

Κλείσιμο


Κατά πληροφορίες και οι τρεις βρέθηκαν στο χολ του διαμερίσματος ενώ η πυρκαγιά, την οποία οι πυροσβέστες χαρακτηρίζουν μικρής έκτασης, εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο.

Ο άτυχος πατέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ενώ τα δύο παιδιά στο νοσοκομείο «Παίδων» χωρίς οι γιατροί να καταφέρουν να τους κρατήσουν στη ζωή.



Την πυροσβεστική ενημέρωσαν για τη φωτιά γείτονες που είδαν τους καπνούς λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 53χρονος απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν διαζευγμένος και είχε πάρει τα παιδιά μαζί του για το Σαββατοκύριακο όταν αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και να πάρει μαζί του τα δύο παιδιά αφού πρώτα έγραψε σε τοίχο με μαρκαδόρο τη φράση «σας βαρέθηκα όλους».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης