Έγκλημα στη Σητεία: Την επιμέλεια του παιδιού του δολοφονημένου γιατρού ζητά η γιαγιά

Έγκλημα στη Σητεία: Την επιμέλεια του παιδιού του δολοφονημένου γιατρού ζητά η γιαγιά

Η μητέρα της 38χρονης Βουλγάρας, που κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία του άνδρα της ζήτησε να αφαιρεθεί από την κόρη της η επιμέλεια του παιδιού

Την επιμέλεια του παιδιού του δολοφονημένου καρδιολόγου έχει ζητήσει η γιαγιά του, η μητέρα της 38χρονης Βουλγάρας, η οποία ζει στην Σητεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιστότοπου anatolh.com, το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων έχει κατατεθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου, με την γιαγιά να ζητά να αφαιρεθεί η επιμέλεια από την μητέρα του παιδιού. Η υπόθεση πρόκειται να συζητηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Είναι προφανές πως το παιδί χρειάζεται την φροντίδα ενός οικείου προσώπου και στην προκειμένη περίπτωση η γιαγιά είναι το μόνο πρόσωπο που είναι κοντά του κι έχει σχέση με το παιδί, όπως εμφανίζεται στην δημόσια εικόνα της οικογένειας, πριν αλλά και μετά το φόνο. Πρόκειται για μια αναμενόμενη και νομικά προβλεπόμενη εξέλιξη. Ωστόσο, η σπουδή για την αλλαγή της επιμέλειας του παιδιού προκαλεί εντύπωση, ειδικά επειδή το αίτημα φέρεται να κατατέθηκε πριν την παραπομπή της μητέρας στον ανακριτή.

Την ίδια ώρα, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα του anatolh.com, είναι χαρακτηριστική η έλλειψη αντίστοιχης αντίδρασης από την πλευρά των συγγενών του πατέρα. Μέχρι τώρα, δεν έχει  γνωστοποιηθεί ότι υπάρχει κάποιος οικείος από την πλευρά του πατέρα που να κινείται προς την ίδια κατεύθυνση. Δεν ζουν οι γονείς του 62χρονου καρδιολόγου, ο αδελφός του ζει στην Αθήνα και η αδελφή του στον Μακρύ Γιαλό. Συνεπώς φέρεται ως το κατεξοχήν κυρίαρχο πρόσωπο για να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού, το οποίο βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ευαίσθητη ηλικία, δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και βεβαίως αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ως πρόσωπο που χρειάζεται προστασία, αλλά και ως ο κληρονόμος του αδικοχαμένου γιατρού.

Πρόκειται ωστόσο για συνθήκες που δεν προέκυψαν τώρα, αλλά ήταν γνωστές και πριν τη δολοφονία. Όπως και ότι ο καρδιολόγος  δεν διατηρούσε στενές σχέσεις με την αδελφή του, η οποία φέρεται να διαφωνούσε ενίοτε με τις προσωπικές επιλογές του.

Τα παραπάνω συνθέτουν ένα τοπίο όπου το μόνο οικείο πρόσωπο για το παιδί είναι η γιαγιά από την πλευρά της μητέρας. Κι αυτό δεν ήταν άγνωστο και στο δράστη, για τον οποίο η γιαγιά του παιδιού γνώριζε ότι είχε ερωτική σχέση με την κόρη της, αλλά δεν υπάρχει στοιχείο που να δείχνει πως γνώριζε οτιδήποτε που να είχε σχέση με την δολοφονία ή με την εμπλοκή του σε κάποια απόπειρα. Απομένει να φανεί αντίδραση από την πλευρά των συγγενών του δολοφονηθέντος αλλά και η απόφαση που θα λάβει το δικαστήριο στο αίτημα της γιαγιάς.

Πηγή: anatolh.com

ΣΧΟΛΙΑ (28)

Σεραφείμ

Επίσης το παιδί είναι κατάξανθο με γαλανά μάτια και απορούσα που μοιάζει το παιδί επειδή και οι δυο γονείς ήταν σκούροι μελαγχροινοί

Σεραφείμ

Επειδή έτυχε να γνωριστούμε πολύ καλά με την οικογένεια πέρσι που η γυναίκα μου υπηρετούσε στη Σητεία, έχω να πω ότι πολύ περισσότερο ενδιαφέρονταν για χρήματα η γιαγιά (όλο μιλούσε για αυτά) από τη σύζυγο τη Δέσποινα που φαίνονταν μια χαμογελαστή και ύσηχη κοπέλα. Έδειχνε πολύ καλή μητέρα (τα παιδιά μας είναι συνομίληκα και έπαιζαν συνέχεια μαζί) αλλά το έγκλημα που έκανε είναι φρικτό και της αξίζει τιμωρία. Δυστυχώς πιστεύω ότι η γιαγιά που θα πάρει την επιμέλεια ήταν ο εγκέφαλος

@

Πριν καν αναγγελθούν κατηγορίες στην μητέρα, πριν καν πάει στον εισαγγελέα, η γιαγιά ζήτησε την επιμέλεια. Ούτε τα 9μερα του μακαρίτη. Ούτε του δικού της μακαρίτη, πρόσφατα χήρεψε και η ίδια. Γνώριζε( δεν περιμέναμε το άρθρο για να το φανταστούμε) την εξώγαμη σχέση της κόρη της. Πήγαινε μαζί της και στην Βουλγαρία. Έτυχε να την ακούσω τι κατάπτυστα ψέματα (φυσικά) έλεγε πριν λίγες μέρες δημόσια στην τηλεόραση. Το αγαπάει το παιδί, το μεγάλωσε, ποια γιαγιά δεν αγαπάει. Με βάση τα στοιχεια που συνθέτουν την εκδίκαση της επιμέλειας κατά πάσα πιθανότητα θα την κερδίσει. Προφανώς έχει καλό "δικηγόρο", αν δεν τον είχε και από πριν. Όσο αφελές κι αν ακούγεται όταν συνυπάρχουν κακουργήματα. Τα αδέρφια του θανόντος όση απόσταση και αν είχε μπει μεταξύ τους είναι οι μόνοι που βιώνουν το τι σημαίνει η λέξη πένθος σήμερα.Ούτε που τους νοιάζουν τα εκατομύρια. Αυτός είναι ο μόνος ή κύριος λόγος και που δεν έχουν αντιδράσει ακόμη. Πέρα από αυτό, το πιθανότερο είναι πως και οικονομικά είναι αδύναμοι και απλοί άνθρωποι, δεν είναι λαμόγια. Όμως τουλάχιστον για την τιμή και μνήμη τους αδερφού και της οικογένειας ας βάλουν ένα φρένο τώρα, οφείλουν να μπουν διαχειριστές. Σίγουρα η νύφη και η μητέρα είχαν κάνει κομπόδεμα. Είχαν λείψει μέχρι και από το ίδιο το σπιτι του συγχωρεμένου μεγάλα ποσά, πόσο τονίστηκε που είχε βάλει κάμερες.Τι κάνετε εκεί στην Σητεία ;;;;;;;;

Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ

το βουλγαρόπαιδο με τη γιαγιά φεύγουν για Βουλγαρία κ η περιουσία πάει στο Σύλλογο κυνηγών Κρήτης που αποκάλυψε το έγκλημα. Πότε προαυλίζεται ο φονιάς να πάμε για κυνήγι?

Το παιδάκι θα πάει ....

ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ

Δικαιοσυνη

Αφού το αναγνώρισε δικαιούται την περιουσία.Πώς θα το μεγαλώσει η γιαγια χωρίς λεφτα;Θα πάρει τη σύνταξη του κ την κληρονομιά κ τα λεφτα στην τράπεζα.Όλα ο μικρός θα τα πάρει κι όταν μεγαλώσει κ βγει έξω η μαμά του τότε θα τα μοιραστούν.

Δίας

Βρε ζώο ξέρεις ποιός είναι ο πατέρας;

ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΓΚΙΟΖΗΣ.

Αυτός ο γιατρός από τους τρεις προηγούμενους γάμους του δεν είχε κανένα παιδί;Οπότε, αν είναι έτσι, πολύ πιθανό να ήταν στείρος. Και αν είναι έτσι, πολύ πιθανό ποντάροντας σε αυτό για να τον "δέσει" η βουλγάρα να έμεινε έγκυος από τον βούλγαρο αστυνομικό και να έπεισε το γιατρό ότι έγινε το "θαύμα". Όμως μετά, αντί να κάτσει στα αυγουλακια της συνέχισε να γ@@@εται με τον αστυνομικό, ανάγκασε το γιατρό να ψυλιαστει το πράγμα και να ζητήσει εξέταση DNK, κατάλαβε ότι θα χάσει το παιχνίδι και οργάνωσε χοντροκομμενα το φόνο.

Μιλάει ο νους τώρα...

Τρεις προηγούμενους γάμους είχε ο γιατρός; Γιατί εγώ κάπου διάβασα για 43 προηγούμενους γάμους του γιατρού. Και ότι καρδιοχειρουργός πράμα δεν θα ήρεξε αν ήταν στείρος ή όχι και θα πίστευε και σε θαύματα. Ενώ εσύ ο ανορθόγραφος είσαι τζιμάνι βρε παιδί μου. Απορώ πώς τέτοιο μυαλό δεν το αξιοποιούν εκεί στη CIA, να βρεις κι εσύ καμιά δουλειά.

@τρεις προηγούμενοι γάμοι????

Εγώ για εναν προηγούμενο μόνο γάμο του ..διάβασα πάντως!!

db

DNK ? Το dna στη βουλγαρια???

ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΝΤΙΜΙΤΡΟΒ

Σε παρα πολλές χώρες db.Ενημερωμένος είσαι βλέπω.Και συ δικό μας παιδί;

Διχασμένος

Η γιαγιά πρέπει να αναλάβει τήν επιμέλεια τού παιδιού καί η οικογένεια του γιατρού να συμμετέχει στην διαχείριση τής περιουσίας τού γιατρού.

Ταξιάρχης

Με απίστευτο θράσος προσπαθούν να του φάνε την περιουσία προσπαθώντας να βάλουν τη μάνα της φόνισσας διαχειρίστρια στην κληρονομιά μέχρι την ενηλικίωση. Τον σκότωσαν και ζητούν και τα ρέστα...

Πολυπολιτισμός

Πάντως τά λεφτά τού γιατρού τά θέλουν οπωσδήποτε ! Άν δέν τά πάρει άμεσα ή κόρη,υπάρχει ή μαμά πού δέν ήξερε τίποτα !!! Θα τής τά φυλάει γιά όταν βγεί. Άντε καλοφάγωτα !

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nosokomio-kerkiras1484671098

Η διοίκηση του Νοσοκομείου σε ανακοίνωσή της  ανέφερε ότι πράττει τα δέοντα για την έγκαιρη και απρόσκοπτη συνέχιση της θεραπείας των ασθενών έως την αποκατάσταση της βλάβης

olive_main01

Στο Olive Ιουλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ απολαμβάνουμε τα πιο γευστικά πιάτα του καλοκαιριού μέσα από ένα πλούσιο αφιέρωμα στα πολυαγαπημένα μας ζυμαρικά, σε απίθανους συνδυασμούς!

nekr_009

Έγγραφη καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης έκαναν τα μέλη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδας - Κινδυνεύει τόσο η υγεία των υπαλλήλων γραφείων τελετών και δήμου, όσο και των συγγενών των νεκρών