Γέμισαν τα κρατητήρια της Ρόδου από κρατούμενους μετανάστες
Για την κατάσταση αυτή έχει ενημερωθεί το αρμόδιο υπουργείο αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα, με την μετακίνηση των ανθρώπων αυτών
Σκηνές από κολαστήριο διαδραματίζονται καθημερινά στα κρατητήρια της ΕΛΑΣ στο νησί της Ρόδου, στα οποία έχουν στοιβαχτεί περισσότεροι από 120 ποινικοί, μετανάστες, γυναίκες και 20 μικρά παιδιά!
Η κατάσταση έχει εξελιχθεί σε αφόρητη από κάθε άποψη, ενώ παράλληλα εγκυμονεί κινδύνους υγείας, τόσο για τους κρατούμενους και τα παιδιά όσο και για τους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ που υπηρετούν στα κρατητήρια και έχουν την ευθύνη φύλαξής τους.
Για την κατάσταση αυτή έχει ενημερωθεί το αρμόδιο υπουργείο αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα, με την μετακίνηση των ανθρώπων αυτών.
Για το ζήτημα αναμένεται (το αργότερο σήμερα) να υπάρξει και παρέμβαση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού μας καθώς η κατάσταση εξελίσσεται σε απρόβλεπτη.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.