Επιστολή Κουρουμπλή για τα αιτήματα των ναυτικών ενώ συνεδρίαζει η ΠΝΟ
Τους διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στη φορολογία και τους υπόσχεται συναντήσεις με συναρμόδιους υπουργούς για τα άλλα θέματα
Επιστολή στον ΓΓ της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας Ιώαννη Χαλά με την οποία επιχειρεί να καθησυχάσει εκ νέου τους Έλληνες ναυτικούς έστειλε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής
, ενώ είναι σε εξέλιξη η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΝΟ.
Σε αυτήν ο κ. Κουρουμπλής αφενός διαβεβαιώνει εκ νέου ότι δεν υπάρχει ζήτημα αύξησης φορολογίας των ναυτικών και αφετέρου δεσμεύεται για συναντήσεις με συναρμόδιους υπουργούς - με πρώτη αυτή με τον υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης - όσον αφορά τα άλλά αιτήματα της ΠΝΟ.
Η επιστολή του Παναγιώτη Κουρουμπλή έχει ως εξής:
Κλείσιμο
Προς τον Γ.Γ. της ΠΝΟ, Capt. Ιωάννη Χαλά
Επανέρχομαι και διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αύξησης της φορολογίας στο ισχύον φορολογικό καθεστώς των Ναυτικών. Για τα άλλα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της ναυτοσύνης, το Υπουργείο δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειες για διάλογο, καλώντας τον κάθε φορά αρμόδιο Υπουργό και την ΠΝΟ σε συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας.
Την ερχόμενη Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016, μπορούμε να κάνουμε την πρώτη συνάντηση, με τον Υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.