Από γκάφα σε γκάφα πηγαίνει η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού. Δεν φθάνει το ό,τι έγινε με την υπόθεση του Γιαν Φαμπρ
και χθες, ημέρα της αφής της φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία, 20.000 παρευρισκόμενοι με έκπληξη είδαν πως δεν υπήρχαν καν ανοικτά αναψυκτήρια στον αρχαιολογικό χώρο για να πάρουν ένα νερό να δροσιστούν.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε λοιπόν αυτή η κατάσταση λόγω της απόφασης του υπουργείου Πολιτισμού να κρατήσει τα αναψυκτήρια της Αρχαίας Ολυμπίας κλειστά επ' αφορμής των διαγωνισμών που προωθεί για αλλαγή ενοικιαστών. Κάπως έτσι η γκρίνια περίσσευε και προκλήθηκαν έως και επεισόδια μεταξύ τουριστών που έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν να δροσιστούν.
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το υπουργείο με απόφαση του Αριστείδη Μπαλτά
Κλείσιμο
πηγαίνει σε εξώσεις ενοικιαστών των χώρων αναψυχής σε θέατρα, μνημεία και μουσεία, επιδιώκοντας να βάλει νέους ενοικιαστές.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών