Τροχαίο ατύχημα με μεγαλόσωμη αρκούδα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στην περιοχή των Γρεβενών.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο αντιδήμαρχος Δεσκάτης, ο οποίος ενεπλάκη στο περιστατικό, βγήκε σώος από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε προληπτικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας. Ωστόσο, το όχημά του υπέστη εκτεταμένες υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περιβαλλοντικές οργανώσεις έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της αρκούδας, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της μετά το ατύχημα.
Το περιστατικό προστίθεται στη μακρά λίστα τροχαίων με αρκούδες που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στη Δυτική Μακεδονία.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας